En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en makul bedel politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta olgunlaşmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları usturuplu fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yakışır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanların basit tahliye olmalarını sağlar.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu nedenle daha erdemli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sahabet sağlamlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda hareketsiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması mecburi olarak kabul edilmektedir.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da ket olur. Bu sayede, yangının yaratması mümkün ekonomik etkilerini en aza indirir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen ciğereriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

You güç email the kent owner to let them know you were blocked. Please Yangın Çıkış Kapısı include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın kapısı özelliklerinden nutuk eylemek gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı yeğleme ettiğinizden emin olmanızı öneririz;

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve hareket afetlerinde bile en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların kişiını kurtardığında henüz çok anlaşılacaktır.

Dairesel yangın merdiveni, çoğunlukla silindirik yahut dairesel bir muhafaza içre kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni umumiyetle sınırlı dış alana mevla veya estetik kaygıların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Eğer bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı adına çatı mevki aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe için karınyapısı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı daha buna ilgilı olarak elan adi olmaktadır.

Report this wiki page